TEATRU și ECHITAȚIE Runcu 15-20 august

runcu stone tabere copii echitatie teatru

Tabără de teatru și echitație Runcu, județul Dâmbovița

Pe copiii (8-14 ani) care iubesc sau care doresc să experimenteze teatrul și echitația, avem plăcerea să îi invităm în tabăra noastră.

Fie că sunt deja cunoscători, fie că nu sunt, copiii se vor putea integra foarte bine în echipă, deoarece există adaptabilitate din partea noastră și programul va fi structurat pentru toate categoriile.

Activități de teatru

Vor intra în lumea teatrului prin jocuri, studiul de poezii, fabule, monoloage sau scene din piese și la finalul taberei vor organiza propriul spectacol.

Activități cu cai

Vor învăța despre cai, cum să comunice cu ei, cum se hranesc și ce mănâncă, cum se curață, vor face plimbări cu calul preferat și vor învăța cum să își păstreze echilibrul pe un cal și chiar să facă trap. Vor cunoaște și restul animalelor drăguțe (căței, pisici, măgari) de la fermă.

După amiezile și serile vor face ateliere în care vor învăța să îți exprime emoțiile prin jocuri, pictură și creație.

Locațiile – Runcu și Pietrari, sunt situate în județul Dâmbovița, în nordul județului, într-o zonă rurală liniștită, frumoasă, în mijlocul naturii, înconjurate de dealuri, munți și păduri.

Garantăm bucurie și o experiență de neuitat!

Programul este următorul:

  • Cazare și masă la Pensiunea Runcu Stone, Runcu – 6 zile, 5 nopți
  • Plimbări cu caii și lecții de echitație, activități la fermă (viața la fermă), tir cu arcul, cu instructori specializați; transport la Centrul Ecvestru Horsemania, Pietrari – 2 zile
  • Teatru – actor profesionist – 4 zile
  • Drumeții în natură – zilnic
  • Ateliere de dezvoltare personală – zilnic
  • Activități de seară (jocuri, seri de film, seară de dans) – în fiecare seară
  • Acces la loc de joacă (tenis de masă, trambulină) – zilnic
  • Spectacol de teatru transmis live pe pagina de facebook
  • Foc de tabără și petrecere.
Event Details
Bilet
lei1,660.00
Daniel Hara
Daniel Hara
Trainer actor
Ema Radulescu
Emma Rădulescu
Consilier de dezvoltare personala

În taberele de la Runcu și Gura Râului sunt maxim 30 de copii.

Transportul nu intră în prețul taberei pentru că unii părinți preferă să își aducă singuri copilul sau sunt localități de unde vine un singur copil. Se poate organiza transportul, contra cost, la cerere, în funcție de localitatea de plecare și numărul copiilor înscriși din aceeași localitate. Aceste detalii le putem discuta la telefon sau pe mail după ce s-au înscris mai mult de 3/4 din copii.

Prețul va fi stabili și comunicat în funcție de localitatea de plecare și tabăra aleasă.

Locul de plecare, în cazul asigurării transportului, se va stabili și comunica celor înscriși, în funcție de localitate.

1. Contractul (care cuprinde și regulamentul taberei), 2. Acordul GDPR pentru fotografiere și filmare
3. Acordul pentru echitație
4. Adeverința medicală (apt pentru tabără) emisă în ultima zi a săptămânii dinaintea începerii taberei.

Adeverințele se comunică fie pe email, la adresele contact@expresivitateavorbirii.ro sau lucretia@expresivitateavorbirii.ro, fie pe whatsapp la 0752019685, fie aduse de copii la intrarea în tabără.

Regulamentul taberei este inclus în contractul care se semnează cu fiecare părinte.
Participarea la toate activitățile taberei este obligatorie pentru toți participanții. Excepție fac cazurile de boală sau accidentare care vor fi anunțate instructorilor, trainerilor sau responsabilului de tabără imediat ce apar. Dacă un participant nu se implică în activitatea taberei mai mult de ½ zi, vor fi înștiintațați părinții pentru a-l prelua acasă. În această situație, nu se va restitui suma achitată conform Contractului.
Orarul taberei va fi adus la cunoștința fiecărui participant și va fi respectat în totalitate, inclusiv orele de odihnă.
Programul nocturn de somn este obligatoriu. După ora de stingere, părăsirea camerei este interzisă.
Pe durata taberei este strict interzisă părăsirea taberei, a zonei în care se află intreg grupul, fără acordul însoțitorilor.
Accesul la TV pe toată durata taberei va fi permis doar în perioada în care minorul se va afla în camera în care va fi cazat, conform programului stabilit.
Telefoanele mobile, tabletele, i-pod-uri, walk-man, căști, laptop și alte gadget-uri aparținând participanților vor fi predate organizatorului taberei. Participanții le vor putea utiliza doar pe perioada șederii în camere. Nu sunt acceptate telefon mobil/tabletă, căști etc. în timpul programului zilnic de lucru. Numerele de telefon ale organizatorilor și a echipei de supraveghere vor fi puse la dispoziția părinților și astfel se pot afla informații despre copil.
Părinții vor fi înștiințați asupra oricărei situații problematice ce va apărea pe durata taberei (situație de accidentare, boală, alte situații...) prin telefon, în cel mai scurt timp. Părintele va decide care sunt pașii de urmat și îi va comunica organizatorului taberei. În cazul în care minorul participant manifestă stări de boală, Părinții acestuia vor fi anunțați de îndată și vor stabili, impreuna cu organizatorii, ce măsuri vor fi luate. De asemenea, Minorii Participanți care, pe durata taberei, manifestă boli transmisibile vor fi izolați până la sosirea părinților sau a delegaților acestora, care îi vor prelua.
Toate pagubele produse pe durata șederii în tabără vor fi suportate de către cel care le-a provocat.

Pe durata taberei copiii au acces limitat la telefon, astfel: dimineața, după micul dejun până la începerea activităților, seara, după cină, până la ora 22.00.
În caz de urgență se vor contacta instructorii taberei, ale căror numere de telefon vor fi comunicate fiecărui părinte.

Mesele se pregătesc în bucătăria fiecărei pensiuni, cu produse naturale și locale.
Vă prezentăm un exemplu de meniu:
MIC DEJUN – bufet suedez: unt, ouă (pregătite diferit), cașcaval, brânză (diferite tipuri), iaurt, crenvuști/mezel , legume (roșii, castraveți, ardei), salată vinete, salată icre, cereale, dulceață, lapte, ceai
GUSTARE: Fructe / chec
PRÂNZ** Supă (cremă, cu găluști, pui cu tăiței de casă)/ciorbă (vițel, pui, legume); fel principal carne (ostropel pui, vițel la tavă, pui la cuptor, friptură) însoțită de garnituri (piure, cartofi prăjiți/la cuptor, orez/cus cus, mazăre cu pui, salate)
CINĂ*** Grătar carne (pui, vițel) + garnitură (cartofi prăjiți/la cuptor/legume la grătar/cuptor); pizza / paste/macaroane, desert (chec, plăcintă mere, plăcintă brânză, clătite, orez cu lapte)
* Meniul se poate schimba, ținând cont de cererile și preferințele copiiilor
** Se va asigura meniu diversificat zilnic pentru vegetarieni
***Carnea și garniturile de la cină vor fi diferite zilnic de cele de la prânz

Da, bineînțeles. Înainte de tabără, părinții vor fi rugați să comunice preferințele alimentare ale copiilor, eventuale alergii etc.

Copiii stau în camere de 2-4 locuri (în funcție de tabără; sunt tabere cu 2 locuri în cameră, altele cu 2-4 locuri). Fiecare cameră are baie proprie.

Copiii sunt repartizați în funcție de sex, vârstă apropiată, prietenii, frați.

Copii beneficiază de pensiune completă, deci o sumă aproximativă de 100 lei este de ajuns.

În fiecare tabără copiii vor fi supravegheați în permanență de 2 instructori, la care se adaugă instructorii specializați în timpul activităților din tabără (teatru, echitație, ateliere etc.).

Tricouri (1/zi), pantaloni lungi (2-3 buc), un hanorac, șosete care sa tina glezna (1-2/zi), lenjerie intima, pijama, costum de baie, bluza pentru protecție solară (unde este piscină inclusă), prosop de plaja (dacă se hotărăște activitatea de piscină), ghete sau adidasi de drumeție, papuci de interior + papuci plajă, șapcă, geacă subțire de fâș/pelerină de ploaie sau umbrelă mică pliabilă, periuță de dinți, pastă de dinți, săpun/gel de duș, cremă de protecție solară, elastic de păr (fete), ochelari, cască.
Rucsac mic, bidon pentru apă, batiste de hârtie uscate și umede.
Alte obiecte strict necesare, medicamente (în cazul uui tratament, acesta trebuie comunicat pentru a fi supravegheat).
Incărcător pentru telefon.

Max. 10 kg, pentru a putea fi cărat de către copil.

Da. Pentru fiecare tabără se contractează un asistent medical și se localizează cea mai apropiată unitate medicală.

Pentru fiecare tabără se crează un grup de whatsapp unde sunt înscriși toți părinții și acolo se comunică toate informațiile necesare pentru tabără, din timpul taberei, inclusiv fotografii și clipuri video (pe parcursul taberei, dar și la finalul taberei).

Spectacolele se transmit pe pagina facebook https://www.facebook.com/Happy-Free-Kids-Tabere-112139697249337/

Pe pagina de facebook https://www.facebook.com/Happy-Free-Kids-Tabere-112139697249337/ putea vedea fotografii, live-uri, activități sau spectacole din taberele anterioare.

Fotografiile se vor primi pe grupul de whatsapp dedicat fiecărei tabere, după terminarea taberei, printr-un link de download.

Event Details
Sponsors