Emma Rădulescu

Ema Radulescu

Emma Rădulescu

Sunt un mare iubitor de oameni și mai ales de copii! De mic copil am avut o conexiune aparte cu cei mai mici decât mine și aveam mereu tendința să am grijă de ei, să îi ocrotesc și protejez de cei mai mari.
La vârsta adultă am observat că mă conectez imediat la copii și ei la mine, fiindu-mi ușor să mă copilăresc alături de ei, să-i ascult și să le vorbesc pe limba lor.

Din nevoia de a face dreptate și proteja, la vârsta adolescenței, pașii m-au dus spre Facultatea de Drept, astfel că după 18 ani de carieră juridică am ales să urmez vocația sufletului meu și să mă specializez în psihologie, urmând pașii să devin psihoterapeut integrativ.

Acum mă bucur să fiu consilier pentru dezvoltare personală cu specializare în psihoterapie integrativă și să îmi pot împlini un vis din copilărie: acela de a face tabere cu și pentru copii.
Tehnicile și jocurile pe care le voi aborda în taberele HFK sunt alese special pentru dezvoltarea personală a copiilor; cu ajutorul activităților, copiii își vor defini valorile personale, identifica și gestiona emoțiile și gândurile, astfel încât să se bucure de o stare de bine continuă și să își împlinească aspirațiile și dorințele cele mai dragi.
Sunt onorată și foarte bucuroasă să fiu parte din universul Happy Free Kids și sunt sigură că ne vom distra maxim împreună!

Emma Rădulescu

Speaker Details
  Photos
  Ema Radulescu
  Ema Radulescu
  Ema Radulescu
  Leave a Comment
  Speaker Details
   Events of the Speaker
   You might also love these events.
   tabara de echitatie
   august 6, 2023
   12:00 pm
   Invităm copiii într-o tabără care îmbină într-o atmosferă de poveste echitația cu teatrul, într-o zonă frumoasă situată în județul Dâmbovița. Fie că au mai luat lecții de echitație sau de teatru sau nu au făcut-o, copiii se vor integra, programul fiind adaptat pentru toate categoriile.