Spectacol de Teatru pentru copii

SPECTACOL DE TEATRU

Teatru pentru copii

Dragi părinți, copii sau iubitori de teatru,
Acum că Festivalul de Teatru Happy Free Kids a trecut, vă invităm la un nou spectacol de teatru. Artiștii și-au șlefuit personajele, interpretarea iar relația lor cu tine, publicul lor, devine, și datorită ție, mai bună.
Duminică, 29 ianuarie la ora 10.00, la teatrul Apropo, crema artiștilor copii din București va interpreta texte ale unor autori importanți, de la Caragiale la Shakespeare, și de la La Fontaine la Mircea Sântimbreanu.
Vârsta artiștilor noștri e mai puțin importantă. Fie ca au 5 sau 14 ani, interpretează cu aceeași pasiune, emoție si credință. În fond, ce e vârsta? Doar un număr….
Nu vă lasăți păcăliți de alte experiențe sau păreri legate de spectacolele jucate de copii. Momentele noastre sunt pline de haz sau tragism. veți râde și veți aplauda din toată inima pentru că, fără falsă modestie, suntem buni.
Am repetat mult, ne exersăm continuu tehnicile de voce, gestică, mișcare și expresie, iar succesul nu este deloc o întâmplare. Orice copil poate fi strălucit pe scena de teatru.
Dar să nu ne crezi pe cuvânt. Vino să ne vezi și să ne spui părerea ta duminică la 10.00 la Teatrul Apropo!
Vă așteptăm cu drag 🤗
Intrarea este liberă!
Event Details
Event Details