Pikasea și Pikaski

Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea
Pikasea

Pikasea și Pikaski

Sunt un fel de Happy Free 🙂

Dacă îți vei întreba prietenii din jur care este primul cuvânt care le vine în minte referitor la o vacanță pe yacht, peste 90% dintre ei vor răspunde fără să clipească, “libertate”!

Da, nu vor spune ca e prea luxoasă, că este prea scumpă sau plină de temeri ci mai degrabă un concept echilibrat, abundent de distracție, prieteni, relaxare și muuulte experiențe culinare delicioase.

Fie că sună pompos sau auster, vacanța pe un yacht de tip velier sau catamaran are provocările ei. În primul rând ea se adresează celor care sunt dispuși să își depășească o minimă zonă de confort, spre un format nou, magic, al vacanțelor pe mare. Practic, nu seamănă cu nimic din ceea ce ai încercat până acum.

Pikasea este un concept de vacanță care vă oferă combinația perfectă de plajă, relaxare, distracție, socializare, explorare culturală și culinară. Cel mai simplu ar fi să vă spunem fix cum ne dictează și sloganul nostru: aveți încredere, e pur și simplu fabulos.

Ambarcațiunile sunt niște mijloace facilitatoare teribile, ce vă poartă practic dintr-un golf în altul, dintr-o insulă în alta, de la o poveste fantastică la alta. Yacht-ul vă oferă mobilitate maximă de mișcare, independență și posibilitatea descoperirii de noi perspective cu adevărat extraordinare.

Pikasea

Trecută prin filtrul distracției, vacanța pe barcă este o experiență completă. De la distanță, toate elementele organizatorice ce sunt legate de selecția tipului de barcă, al echipajului și al traseelor parcurse sunt orientate strict spre preferințele și dorințele voastre, astfel încât cele 7 zile de vacanță să fie cu adevărat perfecte.

Experiența, seriozitatea și profesionalismul nostru ne ajută astfel să construim împreună un sejur armonios cu și pentru voi, fără a negocia sub nici o formă două criterii esențiale: siguranța și confortul.

Planificarea traseelor este una foarte elaborată și argumentată profesional, ea fiind realizată de fiecare dată în acord cu nivelul vostru de experiență și dorințele voastre.

În vacanțele noastre fiecare zi este diferită, deoarece fiecare loc nou pe care îl explorăm abundă de energie și experiențe diferite.

Deseori primim întrebări de la părinți legate de siguranța vacanței Pikasea alături de copilașii lor. Credem că exemplul cel mai grăitor si convingător este chiar al celei mai mici membre a echipei noastre, Dalma, care a fost alături de noi în nenumărate aventuri cu ambarcațiuni de tip velier sau catamaran, încă de la vârsta de 6 luni. De fiecare dată ne-am distrat și ne-am bucurat împreună de frumusețea și experiențele golfurilor retrase, accesibile numai cu barca.

Pikasea

În formatul nostru de vacanță family friendly, bărcuțele sunt dotate cu elemente de siguranță suplimentare iar traseele sunt foarte atent alese, in zone linistite, pentru a oferi un confort deosebit pentru întreaga familie.

Copiii sunt întotdeauna cei mai entuziasmați de fiecare loc nou descoperit, de plaje, de golfuri, de mare, delfini și multe alte nebunii pe care le organizăm în turele de family.

În mod similar a luat naștere și conceptul complementar Pikaski, ce ne dă astfel posibilitatea continuării călătoriilor și experiențelor, pornind de la dragostea și pasiunea noastră pentru munte, natură și sporturi de iarnă.

Austria ne este o a două casă deja, răsfățându-ne cu miile de kilometri de pârtii, apres-skiuri și atmosfera idilică din cadrul chaleturilor verificate, pe care le selectăm pentru prietenii noștri. Italia s-a alăturat cu bucurie acestui demers, oferindu-ne o alternativă superbă, ce ne încântă de fiecare dată cu atmosfera și oamenii primitori dar și cu mâncarea extraordinară, atât de apreciată și familiară pentru toți românii.

Lista noastră de destinații se extinde ușor-ușor, pe baza recomandărilor și solicitărilor voastre, și din acest an reunește cronologic Thailanda, Grecia, Croația, Italia, Spania sau Portugalia, lista la care adăugăm noi locuri fabuloase și ispititoare în fiecare an.

Totodată am lansat în premieră în decembrie 2022 cel mai complex program de fidelizare și recunoaștere a prietenilor noștri, denumit Pikasea VIP card. Am făcut astfel o primă emisie de 1000 de carduri fizice și virtuale, dedicate exclusiv prietenilor noștri, iar pe baza lor toți utilizatorii se bucură de numeroase facilități, reduceri și gratuități, puse la dispoziție de rețeaua noastră de ambasadori de brand.

Ai curajul de a încerca ceva complet nou și lasă-te purtat de valuri către o experiență unică, care îți va schimba complet viziunea asupra vacanțelor de vară.