Happy Free Kids la CSID

csid

Happy Free Kids la CSID

CSID este un brand solid în media românească. Și-a creat o reputație de brand cu credibilitate preocupat de teme medicale de interes în societatea românească.
Ne-a făcut o deosebită plăcere ocazia de a ne spune părerea despre tabere pentru copii în general și despre ceea ce creează specificul taberelor noastre: Happy Free Kids într-un articol pe site-ul csid.ro.
Cu siguranță, marea majoritate a copiilor doresc să meargă în tabere. E distracție, scapă de ochii mamei, stau zi lumină cu prietenii.
Ce e de știut în plus? Oare un părinte care își trimite copilul în tabără ar trebui să știe mai multe detalii? Cum să facă cea mai bună alegere pentru copilul lui? După ce îi place lui, după ce îi place copilului, după sfatul altcuiva?
Să recunoaștem că de multe ori ne trimitem copiii în tabără fără să ne batem capul prea mult. Ne sună bine locația, activitățile par să fie interesante? Treaba e rezolvată și, din fericire, de multe ori este rezolvată bine.
Totuși sunt lucruri la care părinții împreună cu copiii ar putea să se gândească înainte de a lua o hotărâre. Ar fi bine să știe mai multe despre siguranța fizică și emoțională a copilului în timpul taberei, despre coordonatori și traineri și despre activitățile cele mai potrivite pentru copil în acel momental vieții lui.
Taberele sunt o lecție de viață. E bine să fie făcute în siguranță și să aducă un plus real dezvoltării emoționale a copilului.
❗Care sunt beneficiile unei tabere, ce aduc acestea copiilor? De ce este important pentru un copil să meargă în tabără?
❗Ce urmărim prin taberele pe care noi le organizăm? Cum reușim să îi ajutăm pe copii în procesul de dezvoltare personală? Care sunt abilitățile copiilor cu care lucrăm pe parcursul unei tabere?
❗Cum sunt copiii când vin și cum sunt când pleacă? Ce reușim să dezvoltăm pe parcursul unei tabere? Lucrăm cu emoțiile? Cum îi împrietenim pe copii cu ele?
❗Ce își doresc părinții care își aduc copiii în taberele noastre?
💗 Am răspuns la aceste întrebări în articolul publicat de CSID – Ce se întâmplă doctore, în care vorbim despre taberele noastre.
🤗 Vă invităm să intrați pe link pentru a-l citi. În felul acesta ne puteți cunoaște. Vă mulțumim!
❤ Mulțumim CSID, mulțumim Bianca Poptean!